Kabinet Distribusi

  • ZBW (XWB) Series AC Box-Type Substation

    ZBW (XWB) Seri AC Box-Type Substation

    ZBW (XWB) siri AC box-type substations ngagabungkeun alat-alat listrik tegangan luhur, trafo, sareng alat-alat listrik voltase handap kana sakumpulan alat distribusi kakuatan anu kompak, anu dianggo di gedong-gedong perkotaan, perkotaan sareng padesaan gedong, tempat padumukan, zona pangembangan téknologi luhur, Tutuwuhan alit sareng sedeng, tambang, sawah, sareng situs konstruksi samentawis dianggo nampi sareng ngadistribusikaeun énergi listrik dina sistem distribusi listrik.

  • GGD AC Low-Voltage Power Distribution Cabinet

    Kabinet Distribusi Daya Tegangan GGD AC Low-Voltage

    Kabinet distribusi listrik voltase rendah GGD AC cocog pikeun pangguna kakuatan sapertos pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri sareng pangguna kakuatan sanés salaku AC 50HZ, dipeunteun tegangan kerja 380V, dipeunteun ayeuna janten sistem distribusi kakuatan 3150A salaku kakuatan, lampu sareng alat konvérsi kakuatan , Distribusi sareng kontrol. Produkna ngagaduhan kapasitas pegatna tinggi, dipeunteun waktos-pondok tahan ayeuna dugi ka 50KAa, skéma sirkuit fléksibel, kombinasi anu merenah, kaayaanana anu kuat, sareng struktur novel.

  • MNS-(MLS) Type Low Voltage Switchgear

    MNS- (MLS) Ketik Switch Tegangan Rendah

    Switchgear voltase low tipe MNS (anu disebatkeun ayeuna disebut switchgear voltage low) mangrupikeun produk anu perusahaan urang ngagabungkeun sareng trend pamekaran switchgear voltase rendah nagara urang, ningkatkeun pilihan komponén listrikna sareng struktur kabinet, sareng ngadaptar ulang Éta. Sipat listrik sareng mékanis produk sapinuhna nyumponan sarat téknis pikeun produk MNS aslina.

  • GCK, GCL Low Voltage Withdrawable Switchgear

    GCK, GCL Tegangan Lemah ditarikna saklar

    GCK, GCL séri voltase handap switchgear ditarik ditarikna dirancang ku perusahaan urang numutkeun kabutuhan pangguna. Éta ngagaduhan ciri struktur canggih, penampilan anu saé, performa listrik tinggi, tingkat perlindungan anu luhur, kaamanan sareng reliabilitas, sareng perawatan anu merenah. Éta dianggo dina industri metalurgi, minyak bumi sareng kimia. Éta mangrupikeun alat distribusi kakuatan anu idéal pikeun sistem catu daya tegangan-low dina industri sapertos listrik, mesin, tékstil sareng sajabina. Didaptarkeun salaku produk anu disarankeun pikeun transformasi dua jaringan sareng angkatan kasalapan produk hemat énergi.