Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Diadegkeun langkung ti 10 taun ka pengker Esineng ngahasilkeun panel surya kualitas tinggi anu épéktip anu namina dikenal sareng dipasok di saluruh dunya.

Perusahaan mangrupikeun produsen propésional alit sareng sedeng ukuran tina panel fotovoltaik surya. Éta parantos lami ngékspor bisnis ngalangkungan perusahaan perdagangan luar negeri. Ayeuna perusahaan mutuskeun pikeun ngalaksanakeun bisnis perdagangan luar negeri sacara mandiri. Pamilikna ningali lolongkrang di pasar pikeun alat-alat konsumsi énergi tinggi pikeun digabungkeun sareng surya pikeun sacara dramatis ngirangan biaya ngajalankeun pikeun palanggan sareng ogé maénkeun bagian anu tanggung jawab pikeun ngirangan potensi pemanasan global.

Ngagabungkeun kakuatan sareng perusahaan adina adina aranjeunna mimiti ngarancang sistem surya / kulkas anu ngagunakeun 100% énergi panonpoé dina sababaraha konfigurasi sistem. Salaku tambahan, pikeun masihan muter pinuh pikeun kaunggulan tanaga anyar, perusahaan fokus kana bidang kulkas , sareng narékahan pikeun nyiptakeun séri hémat énergi, produk kulkas anu ramah lingkungan. Ieu parantos nyetél titinggi anyar dina téknologi pikeun pilihan énérgi anu tiasa dibangkitkeun.

Kami ogé ngagaduhan sistem monitoring kamar anu tiis, anu tiasa ngawas status waktos langsung tina kamar tiis dina telepon sélulér, kalebet suhu, jumlah barang, naha panto ditutup, sareng anu sanésna, sareng dilengkepan alarm pikeun ngadeteksi masalah dina panyimpenan tiis gancang-gancang pikeun ngirangan karugian.

Dina waktos anu sami produksi sareng penjualan, perusahaan merhatoskeun inovasi téknologi, nyayogikeun pangguna kalayan solusi umum tina sistem pendinginan surya, sareng nyayogikeun palanggan nganggo sistem manajemen cerdas sistem anu leres-leres operasional, tiasa diurus, aman sareng dipercaya. Integritas, silih kauntungan sareng inovasi kontinyu mangrupikeun nilai inti perusahaan urang.

Taizhou Xinneng Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan alit sareng sedeng anu ngahususkeun dina produksi panel fotovoltaik surya.

9
8
6
9
7
2

Kaahlian & Kaahlian kami

Ayeuna, urang nyayogikeun solusi kulkas kanggo kamar tiis alit sareng sedeng. Kami ngagaduhan sistem surya on-grid sareng off-grid anu tiasa dipilih, sareng nyayogikeun solusi tanaga surya anu béda-béda numutkeun daérah anu béda sareng nagara anu sanés. Sistem kulkas surya cocog pisan pikeun daérah anu teu gaduh listrik atanapi listrik anu mahal. Unit Pendingin inverter DC anu lengkep tiasa ngahémat énergi 30% -50% dibandingkeun unit pendingin frekuensi normal anu tetep. Kurang ti 3 taun, tagihan anu disimpen tiasa mésér mesin anu sami.

Sanaon perusahaan didirikan teu lami pisan, éta parantos diaku ku seuseueurna pangguna dina industri anu sami. Perusahaan nuturkeun prinsip nyandak kiridit salaku pondasi, janten jalma kalayan kaikhlasan, sareng ngalaksanakeun hal-hal kalayan moral. Éta ngatur kaunggulan bahan baku pendinginan di Cina Wétan sareng nyayogikeun jasa kualitas luhur sareng jaminan harga pikeun perusahaan domestik sareng asing di daérah Delta Sungai Yangtze.

Sadayana, perusahaan kami kalayan produk anu saé kualitas sareng jasa anu bijaksana, meunang pujian mayoritas pangguna. Sadayana, perusahaan urang taat kana prinsip kajujuran, reputasi heula sareng kualitas munggaran, sareng ngalayanan konsumén énggal sareng lami sacara gembleng.

Kami arepkeun saling ngamajukeun, ngembangkeun babarengan sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé ku kerjasama anu tulus sareng ramah.

Wisata Pabrik

1.2
1
1
1.1
1.1
1.2

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami