Cooler hawa

Pedaran pondok:

Parabotna kalebet unit kondensasi, papan kontrol utama, papan kontrol suhu ruang tiis, papan operasi, jst.

Panel kontrol suhu kamar tiis opsional sareng panel operasi. Papan kontrol utama tiasa ngamimitian / ngeureunkeun kompresor.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka hawa Cooler

Parabotna kalebet unit kondensasi, papan kontrol utama, papan kontrol suhu ruang tiis, papan operasi, jst.

Panel kontrol suhu kamar tiis opsional sareng panel operasi. Papan kontrol utama tiasa ngamimitian / ngeureunkeun kompresor.

tekanan low sistem, cocog pikeun supermarket, wadah susu, chiller, sareng sajabana, opsional, sistem tiasa ngendalikeun kompresorna dina suhu, kalayan penyesuaian suhu, defrosting fungsi penyesuaian.

Kauntungannana Pendingin Udara

Sistem kendali sadayana tiasa dianggo langsung di kamar tiis tanpa peryogi pengendali tambihan. Éta ngagaduhan macem-macem fungsi panyalindungan, sapertos nahan fase, fase leungit, overcurrent, compressor ngamimitian teu stabilitas, suhu knalpot, suhu tinggi / rendah tina sistem, jsb Kalayan régulator speed kipas, kipas kondensasi tiasa disaluyukeun numutkeun suhu kondensasi. Kalayan fungsi tampilan data operasi, éta tiasa parios arus anu ngalir, suhu knalpot sareng suhu kondensasi kompresor.

Produk anu cocog pikeun bahan pendingin pangénggalna sapertos R410A, CO2, amonia, glikol sareng kulkas khusus sanésna sayogi.

 tekanan, cocog pikeun supermarket, wadah susu, chiller, sareng sajabana, opsional, sistem tiasa ngendalikeun kompresorna dina suhu, kalayan penyesuaian suhu, defrosting fungsi penyesuaian.

Prinsip Operasi

Prinsip pendinginan tina cooler hawa (AC épaporatif) nyaéta: nalika kipas lumpat, éta lebet kana rongga pikeun ngahasilkeun tekanan négatip, sahingga hawa luar ngalir ngaliwatan permukaan tirai anu poros sareng lembab maksa suhu bohlam garing hawa tirai janten caket sareng hawa luar Suhu bohlam baseuh, nyaéta suhu bohlam garing di outlet hawa tiis nyaéta 5-12 ° C langkung handap tina suhu bohlam garing di luar (dugi ka 15 ° C dina garing daérah panas). Panas hawa, beuki gedé bédana suhuna, sareng langkung saé pangaruh épénsina. Kusabab hawa sok diwanohkeun di jero rohangan ti luar, (waktos ieu disebut sistem tekanan positip), éta tiasa ngajaga hawa dina jero rohangan seger; dina waktos anu sasarengan, kusabab mesin nganggo prinsip épaporasi sareng pendinginan, éta ngagaduhan fungsi ganda tina pendinginan sareng asor (kalembaban relatif tiasa ngahontal 75% Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun kaayaan asor sareng asor, tapi ogé nyucikeun hawa, ngirangan laju pegatna jarum dina prosés nyulam, sareng ningkatkeun kualitas produk nyulam tekstil.

Pendingin hawa (AC épaporatif) dikurilingan ku tirai baseuh sarang lebah anu didamel tina bahan-bahan khusus, anu ngagaduhan luas permukaan anu lega sareng teras-terasan ngabasahi tirai baseuh ngalangkungan sistem sirkulasi cai; cooler hawa tirai baseuh dilengkepan kipas efisiensi tinggi, low-noise sareng hemat energi. Nalika kipasna jalan, tekanan négatip anu dihasilkeun ku cool pendingin hawa tiris nyababkeun hawa di luar mesin ngalir ngaliwatan tirai baseuh anu porous sareng lembab kana mesin. Évaporasi cai dina hordéng baseuh nyerep panas, maksa hawa ngaliwatan tirai baseuh pikeun niiskeun. Dina waktos anu sasarengan, kumargi cai dina tirai baseuh nguap kana hawa anu ngalir ngalangkungan tirai baseuh, anu ningkatkeun kalembabanna hawa, pendingin hawa tirai baseuh ngagaduhan fungsi ganda pikeun ngadamangkeun sareng ningkatkeun kalembaban.

Fitur utama tina cooler hawa

① Investasi rendah sareng efisiensi tinggi (sigana ngan ukur 1/8 tina konsumsi kakuatan AC tradisional tradisional) coolPendingin hawa tiasa dianggo tanpa nutup panto sareng jandéla. ③ Éta tiasa ngagentos hawa anu keruh, panas sareng bau di jero rohangan sareng béak di luar. ④ Konsumsi listrik rendah, konsumsi listrik per jam nyaéta 1,1 derajat per jam, tanpa Freon. VolumeJilid pasokan hawa pikeun tiap hawa tiis gumantung kana pilihanna: 6000-80000 méter kubik. ⑥Siap angin tiis nutupan legana 100-130 méter pasagi. ⑦ Bagian utama anu tiis (tirai baseuh).

Langkung Detil

11
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami