Generator

  • Cummins Generator Series

    Cummins Generator Series

    Cummins Inc., pamimpin kakuatan global, mangrupikeun perusahaan unit bisnis pelengkap anu ngarancang, ngadamel, ngadistribusikaeun sareng ngalayanan mesin sareng téknologi anu aya hubunganana, kalebet sistem bahan bakar, kontrol, penanganan udara, filtrasi, solusi émisi sareng sistem pembangkit listrik listrik. Kantor pusatna di Columbus, Indiana (AS), Cummins ngalayanan konsumén di sakitar 190 nagara sareng daérah ngalangkungan jaringan langkung ti 500 lokasi distributor milik perusahaan sareng sakitar 5.200 lokasi dealer.

  • MTU Generator Series

    MTU Generator Series

    MTU mangrupikeun produsen mesin diesel ageung di dunya kalayan sajarah na tiasa dilacak dugi ka taun 1909. Babarengan sareng MTU Onsite Energy, MTU mangrupikeun salah sahiji mérek terkemuka Sistem Mercedes-Benz sareng éta teras-terasan aya di payuneun kamajuan téknologi. MTU Mesin nyaéta motor idéal pikeun ngajalankeun pembangkit listrik solar.

    Nampilkeun konsumsi bahan bakar rendah, interval jasa panjang sareng émisi rendah, set generator solar Sutech MTU seueur dianggo dina sektor transportasi, gedong, telekomunikasi, sakola, rumah sakit, kapal, kebon minyak sareng pasokan listrik di industri sareng sajabana.

  • Perkins Generator Series

    Perkins Generator Series

    Salami langkung ti 80 taun, UK Perkins parantos janten panyadia mesin solar sareng gas terkenal di dunya dina pasar 4-2,000 kW (5-2.800 hp). Kakuatan konci Perkins nyaéta kamampuanna pikeun tukang ngaput mesin kalayan tepat pikeun nyumponan sarat konsumén, sabab éta solusi mesinna dipercaya ku langkung ti 1.000 pabrik anu ngarah di industri, konstruksi, pertanian, penanganan bahan sareng pasar pembangkit listrik. Pangrojong produk global Perkins disayogikeun ku distribusi 4.000, bagian sareng pusat jasa.

  • SDEC Generator Series

    SDEC Generator Series

    Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), kalayan SAIC Motor Corporation Limited salaku shareholder utama na, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi milik nagara bagian anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng pabrik mesin, bagian mesin sareng set generator, ngagaduhan pusat téknis tingkat nagara, stasiun kerja pascadoktoral, jalur produksi otomatis tingkat dunya sareng sistem jaminan kualitas anu cocog sareng standar mobil. Tilasna nyaéta Pabrik Mesin Diesel Shanghai anu didirikeun taun 1947 sareng direstrukturisasi janten perusahaan saham-saham di 1993 kalayan saham A sareng B.

  • Volvo Generator Series

    Volvo Generator Series

    Kasadaran lingkungan seri Volvo Gen Set émisi knalpot na sasuai sareng standar EURO II atanapi EURO III & EPA. Éta didukung ku mesin solar suntikan bahan bakar éléktronik VOLVO PENTA anu didamel ku Swédia VOLVO PENTA anu terkenal di dunya. Merk VOLVO didirikeun taun 1927. Lami-lami, mérekna anu kuat dikaitkeun sareng tilu nilai inti na: kualitas, kaamanan sareng perawatan lingkungan. T

  • Silent Type Generator

    Generator Jempé Jempé

    Ngagunakeun impédansi jinis muffler tinggi, ngirangan sora muffler knalpot sora.

    Hookon merenah, unit kanggo transportasi anu merenah, pakét nyetél 4 alat angkat.

    Bentukna éndah, struktur anu wajar.

  • Container Type Generator

    Wadahna Tipe Generator

    Sadayana séri sét generator sénten sora tiasa diangkat tina pancing angkat panon di luhur

    Padamelan ngalukis langkung saé, cet tangguh cocog pikeun sadaya kaayaan cuaca sareng ngahindaran karat kanggo waktos anu lami

    Langkung kompak sareng kakuatan struktur, muffle built-in tingkat noise handap No desain asupan hawa handap tradisional; nyingkahan lebu sareng inhalasi kokotor séjén.

    Dibebaskeun luas asupan udara sareng debit

  • Trailer Type Generator

    Trailer Tipe Generator

    Daya tarik: ngagunakeun hook mobile, 360 ° turntable, steering fléksibel, mastikeun kasalametan jalan.

    Ngerem: ngerem: dina waktos anu sami sareng sistem rem ShouYaoShi anu tiasa diandelkeun sareng interface brake, mastikeun kasalametan nyetir.

    Bolster: pikeun mastikeun stabilitas operasi treuk listrik, kalayan opat ngan ukur alat pendukung mékanis atanapi hidrolik.

    Panto & jandéla: anterior anu di ventilasi tukangna gaduh di luar jandéla, panto, dua panto sisi pikeun tanaga operasi.