TAIZHOU XINNENG REFRIGERATION PERALATAN CO., LTD

Diadegkeun langkung ti 10 taun ka pengker Esineng ngahasilkeun panel surya kualitas tinggi anu épéktip anu namina dikenal sareng dipasok di saluruh dunya.

Perusahaan mangrupikeun produsen propésional alit sareng sedeng ukuran tina panel fotovoltaik surya. Éta parantos lami ngékspor bisnis ngalangkungan perusahaan perdagangan luar negeri. Ayeuna perusahaan mutuskeun pikeun ngalaksanakeun bisnis perdagangan luar negeri sacara mandiri. Pamilikna ningali lolongkrang di pasar pikeun alat-alat konsumsi énergi tinggi pikeun digabungkeun sareng surya pikeun sacara dramatis ngirangan biaya ngajalankeun pikeun palanggan sareng ogé maénkeun bagian anu tanggung jawab pikeun ngirangan potensi pemanasan global. Ngagabungkeun kakuatan sareng perusahaan adina kulkas aranjeunna mimiti ngarancang sistem surya / kulkas anu ngamangpaatkeun 100% énergi panonpoé dina sababaraha konfigurasi sistem.

Aplikasi inovatif