Produk

  • Cummins Generator Series

    Cummins Generator Series

    Cummins Inc., pamimpin kakuatan global, mangrupikeun perusahaan unit bisnis pelengkap anu ngarancang, ngadamel, ngadistribusikaeun sareng ngalayanan mesin sareng téknologi anu aya hubunganana, kalebet sistem bahan bakar, kontrol, penanganan udara, filtrasi, solusi émisi sareng sistem pembangkit listrik listrik. Kantor pusatna di Columbus, Indiana (AS), Cummins ngalayanan konsumén di sakitar 190 nagara sareng daérah ngalangkungan jaringan langkung ti 500 lokasi distributor milik perusahaan sareng sakitar 5.200 lokasi dealer.

  • MTU Generator Series

    MTU Generator Series

    MTU mangrupikeun produsen mesin diesel ageung di dunya kalayan sajarah na tiasa dilacak dugi ka taun 1909. Babarengan sareng MTU Onsite Energy, MTU mangrupikeun salah sahiji mérek terkemuka Sistem Mercedes-Benz sareng éta teras-terasan aya di payuneun kamajuan téknologi. MTU Mesin nyaéta motor idéal pikeun ngajalankeun pembangkit listrik solar.

    Nampilkeun konsumsi bahan bakar rendah, interval jasa panjang sareng émisi rendah, set generator solar Sutech MTU seueur dianggo dina sektor transportasi, gedong, telekomunikasi, sakola, rumah sakit, kapal, kebon minyak sareng pasokan listrik di industri sareng sajabana.

  • Perkins Generator Series

    Perkins Generator Series

    Salami langkung ti 80 taun, UK Perkins parantos janten panyadia mesin solar sareng gas terkenal di dunya dina pasar 4-2,000 kW (5-2.800 hp). Kakuatan konci Perkins nyaéta kamampuanna pikeun tukang ngaput mesin kalayan tepat pikeun nyumponan sarat konsumén, sabab éta solusi mesinna dipercaya ku langkung ti 1.000 pabrik anu ngarah di industri, konstruksi, pertanian, penanganan bahan sareng pasar pembangkit listrik. Pangrojong produk global Perkins disayogikeun ku distribusi 4.000, bagian sareng pusat jasa.

  • SDEC Generator Series

    SDEC Generator Series

    Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), kalayan SAIC Motor Corporation Limited salaku shareholder utama na, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi milik nagara bagian anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng pabrik mesin, bagian mesin sareng set generator, ngagaduhan pusat téknis tingkat nagara, stasiun kerja pascadoktoral, jalur produksi otomatis tingkat dunya sareng sistem jaminan kualitas anu cocog sareng standar mobil. Tilasna nyaéta Pabrik Mesin Diesel Shanghai anu didirikeun taun 1947 sareng direstrukturisasi janten perusahaan saham-saham di 1993 kalayan saham A sareng B.

  • Volvo Generator Series

    Volvo Generator Series

    Kasadaran lingkungan seri Volvo Gen Set émisi knalpot na sasuai sareng standar EURO II atanapi EURO III & EPA. Éta didukung ku mesin solar suntikan bahan bakar éléktronik VOLVO PENTA anu didamel ku Swédia VOLVO PENTA anu terkenal di dunya. Merk VOLVO didirikeun taun 1927. Lami-lami, mérekna anu kuat dikaitkeun sareng tilu nilai inti na: kualitas, kaamanan sareng perawatan lingkungan. T

  • ZBW (XWB) Series AC Box-Type Substation

    ZBW (XWB) Seri AC Box-Type Substation

    ZBW (XWB) siri AC box-type substations ngagabungkeun alat-alat listrik tegangan luhur, trafo, sareng alat-alat listrik voltase handap kana sakumpulan alat distribusi kakuatan anu kompak, anu dianggo di gedong-gedong perkotaan, perkotaan sareng padesaan gedong, tempat padumukan, zona pangembangan téknologi luhur, Tutuwuhan alit sareng sedeng, tambang, sawah, sareng situs konstruksi samentawis dianggo nampi sareng ngadistribusikaeun énergi listrik dina sistem distribusi listrik.

  • GGD AC Low-Voltage Power Distribution Cabinet

    Kabinet Distribusi Daya Tegangan GGD AC Low-Voltage

    Kabinet distribusi listrik voltase rendah GGD AC cocog pikeun pangguna kakuatan sapertos pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri sareng pangguna kakuatan sanés salaku AC 50HZ, dipeunteun tegangan kerja 380V, dipeunteun ayeuna janten sistem distribusi kakuatan 3150A salaku kakuatan, lampu sareng alat konvérsi kakuatan , Distribusi sareng kontrol. Produkna ngagaduhan kapasitas pegatna tinggi, dipeunteun waktos-pondok tahan ayeuna dugi ka 50KAa, skéma sirkuit fléksibel, kombinasi anu merenah, kaayaanana anu kuat, sareng struktur novel.

  • MNS-(MLS) Type Low Voltage Switchgear

    MNS- (MLS) Ketik Switch Tegangan Rendah

    Switchgear voltase low tipe MNS (anu disebatkeun ayeuna disebut switchgear voltage low) mangrupikeun produk anu perusahaan urang ngagabungkeun sareng trend pamekaran switchgear voltase rendah nagara urang, ningkatkeun pilihan komponén listrikna sareng struktur kabinet, sareng ngadaptar ulang Éta. Sipat listrik sareng mékanis produk sapinuhna nyumponan sarat téknis pikeun produk MNS aslina.

  • GCK, GCL Low Voltage Withdrawable Switchgear

    GCK, GCL Tegangan Lemah ditarikna saklar

    GCK, GCL séri voltase handap switchgear ditarik ditarikna dirancang ku perusahaan urang numutkeun kabutuhan pangguna. Éta ngagaduhan ciri struktur canggih, penampilan anu saé, performa listrik tinggi, tingkat perlindungan anu luhur, kaamanan sareng reliabilitas, sareng perawatan anu merenah. Éta dianggo dina industri metalurgi, minyak bumi sareng kimia. Éta mangrupikeun alat distribusi kakuatan anu idéal pikeun sistem catu daya tegangan-low dina industri sapertos listrik, mesin, tékstil sareng sajabina. Didaptarkeun salaku produk anu disarankeun pikeun transformasi dua jaringan sareng angkatan kasalapan produk hemat énergi.

  • Roof Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Hateup dipasang Unit Monoblock Refrigeration

    Duanana monoblok dipasang témbok sareng témbok monoplok dipasang témbok ngagaduhan kinerja anu sami tapi nawiskeun lokasi pamasangan anu béda.

    Unit atap anu dipasang tiasa dianggo saé pisan dimana rohangan internal kamar diwatesan sabab henteu ngeusian rohangan di jero.

    Kotak évaporator dibentuk ku Polyurethane foaming sareng ngagaduhan sipat insulasi termal anu saé pisan.

  • Wall Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock Tembok Dipasang

    Inverter DC inpormasi monoblock surya pinuh ku AC / DC unipers universal (AC 220V / 50Hz / 60Hz atanapi 310V DC input), unitna ngadopsi kompresor inverter Shanghai SANGATNA DC, drive frékuénsi variabel, sareng papan kontrol carel, carel Épéktronik ékspansi carél, carél sensor tekanan, sensor suhu carel, tampilan cair kristal carel controller, gelas panempoan Danfoss sareng aksesoris merek terkenal internasional anu sanés. Unit ngahontal hemat énergi 30% -50% dibandingkeun kakuatan anu sami dibereskeun komprésor frékuénsi.

  • Open Type Unit

    Buka Tipe Unit

    Pendinginan hawa nyaéta tempat pompa panas anu didinginkan ku udara mangrupikeun unit AC anu pusat anu nganggo hawa salaku sumber anu tiis (panas) sareng cai salaku medium anu tiis (panas). Salaku alat terpadu pikeun sumber anu tiis sareng anu panas, pompa panas anu didinginkan ku hawa dihasilkeun ngaleungitkeun seueur bagian bantu sapertos menara pendingin, pompa cai, kulub sareng sistem pipa anu pakait. Sistemna ngagaduhan struktur saderhana, ngahémat rohangan pamasangan, pamiaraeun sareng manajemén anu merenah, sareng ngahémat énergi, utamina cocog pikeun daérah anu kirang sumber cai.

12 Teras> >> Halaman 1/2