Panel Surya

Pedaran pondok:

Pikeun langkung ti 10 taun urang parantos ngahasilkeun panél surya anu épisién anu dirancang sareng diwangun anu parantos dijual di panjuru dunya.

Panel kami didamel tina gelas tempered kalayan transmitansi cahaya tinggi, EVA, sél surya, backplane, alloy aluminium, junction Box, silica gel.

Kami ngajamin panel kami salami 25 taun.

Produk kami diékspor ka Éropa, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara Asia sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Pikeun langkung ti 10 taun urang parantos ngahasilkeun panél surya anu épisién anu dirancang sareng diwangun anu parantos dijual di panjuru dunya.

Panel kami didamel tina gelas tempered kalayan transmitansi cahaya tinggi, EVA, sél surya, backplane, alloy aluminium, junction Box, silica gel.

Sél surya, ogé katelah "solar chip" atanapi "photocells", mangrupikeun lambar semikonduktor fotoléktrik anu nganggo sinar panonpoé pikeun langsung ngahasilkeun listrik. Sél surya tunggal henteu tiasa dianggo langsung salaku sumber kakuatan. Salaku sumber kakuatan, sababaraha sél surya tunggal kedah disambungkeun dina séri, sambung sajajar sareng ditutup sacara pageuh kana komponén.

Panel surya (disebut ogé modul sél surya) dirakit ku sababaraha sél surya, anu mangrupikeun bagian inti tina sistem tanaga surya sareng bagian anu paling penting tina sistem tanaga surya.

Kami ngajamin panel kami salami 25 taun.

Produk kami diékspor ka Éropa, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara Asia sanés.

Komposisi sareng fungsi panel surya

(1) Gelas suh: Fungsina pikeun nangtayungan awak utama pembangkit listrik (sapertos sél), sareng pamilihan transmisi cahaya diperyogikeun: Transmisi cahaya kedah tinggi (umumna di luhur 91%); Perlakuan tempered super bodas.

(2) EVA: Dipaké pikeun ngabeungkeut sareng ngalereskeun gelas anu direngkuh sareng awak utama pembangkit listrik (sél).

(3) Sél: Fungsi utamina nyaéta ngahasilkeun listrik.

(4) Backplane: Fungsi, panyegelan, insulasi sareng tahan cai.

(5) Aluminium alloy: ngajaga laminate, maénkeun peran tangtu sealing sareng ngadukung.

(6) Junction box: ngajagaan sakabéh sistem pembangkit listrik sareng polah salaku stasiun mindahkeun ayeuna.

(7) Silika gél: pangaruh sealing

Panel surya urang dibagi kana monocrystalline panels solar silikon sareng panel surya silikon polycrystalline. Efisiensi konversi fotoéléktrik tina panel surya silikon monocrystalline langkung luhur tibatan panel surya silikon polycrystalline. Tegangan sareng watt tina panel surya tiasa disaluyukeun, biasana tina 5watt dugi ka 300watt. Harga panel surya diitung per watt.

Jinis panél surya

Panel surya urang dibagi kana monocrystalline panels solar silikon sareng panel surya silikon polycrystalline. Efisiensi konversi fotoéléktrik tina panel surya silikon monocrystalline langkung luhur tibatan panel surya silikon polycrystalline. Tegangan sareng watt tina panel surya tiasa disaluyukeun, biasana tina 5watt dugi ka 300watt. Harga panel surya diitung per watt.

Panél surya monocrystalline

Efisiensi konversi fotoéléktrik tina panel surya silikon monocrystalline sakitar 15%, sareng anu pangluhurna nyaéta 24%. Ieu mangrupikeun efisiensi konvérsi potoéléktrik pangluhurna pikeun sadaya jinis panel surya, tapi biaya produksi ageung pisan sahingga henteu tiasa dianggo sacara lega sareng seueur. Ngagunakeun. Kusabab silikon monocrystalline umumna dikemas ku gelas toughened sareng résin tahan cai, éta awét sareng ngagaduhan umur jasa dugi ka 15 taun, sareng dugi ka 25 taun.

Panel surya silikon Polycrystalline

Proses produksi panel surya silikon polycrystalline sami sareng panel surya silikon monocrystalline, tapi épisiénsi konvérsi fotoléktrik panel surya silikon polycrystalline kedah dikirangan seueur, sareng épisiénsi konversi potéelektrik na sakitar 12% (dina 1 Juli 2004 , Efisiensi Jepang Sharp nyaéta 14,8%. Panel surya polysilicon efisiensi pangluhurna sadunya). Dina hal biaya produksi, langkung mirah tibatan panel surya silikon monocrystalline, bahanna saderhana didamel, éta ngahémat konsumsi listrik, sareng biaya produksi total langkung handap, janten parantos dikembangkeun dina jumlah anu seueur. Salaku tambahan, umur jasa polikristalin panel surya silikon langkung pondok tibatan panel surya silikon monocrystalline. Dina hal kinerja biaya, panel surya silikon monocrystalline rada hadé.

Pikeun langkung ti 10 taun urang parantos ngahasilkeun panél surya anu épisién anu dirancang sareng diwangun anu parantos dijual di panjuru dunya.

 Poli 60 Sél lengkep

Moduel

SZ275W-P60

SZ280W-P60

SZ285W-P60

Daya maksimum dina STC (Pmax)

275W

280W

285W

Tegangan Operasi Optimal (Vmp)

31.4V

31,6 V

31,7 V

Operasi Ayeuna Optimal (Imp)

8,76 A

8,86 A

9.00 A

Open Circuit Voltage (Voc)

38.1V

38,5 V

38,9 V

Arus Sirkuit Pendek (Isc)

9.27A

9,38 A

9.46A

Kekecapan Modul

16,8%

17,1%

17,4%

Suhu Modul Operasi

-40 ° C nepi ka +85 ° C

Tegangan Sistem Maksimum

1000/1500 V DC (IEC)

Peunteun Serat Maksimum

20 A

Toleransi Kakuatan

0 ~ + 5W

Kaayaan Tés Standar (STC)

lrradiance 1000 W / m 2, suhu modul 25 ° C, AM = 1.5; Toléransi Pmax, Voc sareng Isc sadayana aya dina +/- 5%.

 Mono 60 Sél Sakabéh

Moduel

SZ305W-M60

SZ310W-M60

SZ315W-M60

Daya maksimum dina STC (Pmax)

305W

310W

315W

Tegangan Operasi Optimal (Vmp)

32.8V

33.1 V

33,4 V

Operasi Ayeuna Optimal (Imp)

9.3 A

9,37 A

9.43 A

Open Circuit Voltage (Voc)

39.8V

40,2 V

40.6V

Arus Sirkuit Pendek (Isc)

9.8A

9.87A

9.92A

Kekecapan Modul

18,6%

18,9%

19,2%

Suhu Modul Operasi

-40 ° C nepi ka +85 ° C

Tegangan Sistem Maksimum

1000/1500 V DC (IEC)

Peunteun Serat Maksimum

20 A

Toleransi Kakuatan

0 ~ + 5W

Kaayaan Tés Standar (STC)

Kondisi Tés Standar (STC) lrradiance 1000 W / m 2, suhu modul 25 ° C, AM = 1.5; Toléransi Pmax, Voc sareng Isc sadayana aya dina +/- 5%.

Langkung Gambar

2
4
8
9

Gambar Produksi Pabrik

10
7
6
5
6
1
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami