Unit Tipe Boks

Pedaran pondok:

Aksésoris 1.The pikeun unit kaasup panarima cair, tekanan gage, tekanan kontroler, kaca panempoan, kotak simpang filter, jsb.

2. Tabung tambaga tina unit anu dikurenkeun ku hawa unit kondensasi ngaliwat tés tekanan 2.6Mpa, minuhan paménta padamelan normal.

3. Unggal bagian unit paling saé pikeun panangtayungan korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Tipe Unit Box

Aksésoris 1.The pikeun unit kaasup panarima cair, tekanan gage, tekanan kontroler, kaca panempoan, kotak simpang filter, jsb.

2. Tabung tambaga tina unit anu dikurenkeun ku hawa unit kondensasi ngaliwat tés tekanan 2.6Mpa, minuhan paménta padamelan normal.

3. Unggal bagian unit paling saé pikeun panangtayungan korosi.

4. Kapasitas pendinginan unit pendingin unit udara rangkep tina 0.2KW dugi ka 29KW. Suhu ngejat: -45 ° C— + 15 ° C, ngajalankeun ajeg dina suhu lingkungan + 43 ° C.

5. Struktur anu leres, sistem operasi anu akurat sareng dipercaya pikeun unit kondensasi anu didinginkan ku hawa.

6. Anggo efisiensi tinggi sareng kipas aksial polumeu udara ageung, kalayan noise anu lemah sareng hemat énergi.

Langkung lengkep ihwal Unit Tipe Boks

Kisaran aplikasi: Kulkas industy, proyék kamar tiis; Tatanén, tuangeun, réstoran, industri kimia.

Struktur tipe kotak, struktur kompak sareng bentuk anu saé.

Desain ilmiah, aliran hawa anu ajeg, tiasa pinuh nguatkeun kapasitas bursa panas.

Desain kinerja rasional, efisiensi énergi tinggi.

Kipas aksial, inohong anu saé, tingkat noise low ngolahna.

Langkung Detil

1
14
16
15

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami