Cai Chiller

Pedaran pondok:

Unit anu didinginkan ku cai anu biasa dikenal salaku mesin pembeku, mesin pendingin, mesin cai és, mesin cai beku, mesin pendingin, sareng sajabana, kusabab seueur dianggo sagala rupa kahirupan, janten namina henteu kaetung. Prinsip sipat na nyaéta multifungsi mesin anu ngaluarkeun uap cair ngalangkungan komprési atanapi siklus panyerepan panén panas. Élisi kompresor uap diwangun ku opat komponén utama komprési uap kompresor uap kompresor, éaporator, kondensor, sareng bagian tina alat mérek dina bentuk béda anu béda.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Unit anu didinginkan ku cai anu biasa dikenal salaku mesin pembeku, mesin pendingin, mesin cai és, mesin cai beku, mesin pendingin, sareng sajabana, kusabab seueur dianggo sagala rupa kahirupan, janten namina henteu kaetung. Prinsip sipat na nyaéta multifungsi mesin anu ngaluarkeun uap cair ngalangkungan komprési atanapi siklus panyerepan panén panas. Élisi kompresor uap diwangun ku opat komponén utama komprési uap kompresor uap kompresor, éaporator, kondensor, sareng bagian tina alat pangukuran dina bentuk kulkas anu sanés. chiller nganggo cai salaku bahan pendingin, sareng ngandelkeun larutan cai sareng litium bromida di antara, pikeun ngahontal pangaruh répuléntasi anu kuat.

Unit anu didinginkan ku cai biasana dianggo dina unit AC sareng pendinginan industri. Dina sistem AC, cai tiis biasana didistribusikeun ka tukeur panas atanapi coil dina unit penanganan udara atanapi jinis peralatan terminal anu sanés pikeun didamel dina Spasi masing-masing, teras cai tiis didistribusikeun deui ka pendinginan anu parantos didinginkan. Dina aplikasi industri, cai tiis atanapi cairan sanés didinginkan ku pompa ngalangkungan prosés atanapi alat-alat laboratorium. Chiller industri dianggo pikeun ngendalikeun produk, mékanisme sareng mesin pepelakan pendinginan di sadaya lapisan kahirupan.

Parameter Téknis

Data téknis tina unit anu didinginkan ku cai
Modél Kakuatan w Temp nguap. Temp lingkungan. Kondénsor Diménsi① mm lnstallation Ukuran① mm Nyambungkeun Pipa mm Beurat beurat kg
Cai m³ / h Modél A B C D E Hawa Cairan
BFS31 380 ~ 420V-3PH-50Hz  0 ~ -20 ℃ 0 ~ 10 ℃ 1.7 SLKD003 / B 827 330 660 500 280 22 12 132
BFS41 2.6 SLKD-005 / B 827 330 660 500 280 25 12 159
BFS51 2.6 SLKD-005 / B 827 330 660 500 280 25 12 161
BFS81 3.9 SLKD-008 / B 927 330 715 600 280 32 16 211
BFS101 4.9 SLKD-010 / B 1127 330 716 800 280 32 19 225
BFS151 7.6 SLKD-015 / B 1250 380 760 900 330 38 22 313
2YG-3.2  0 ~ -20 ℃ ②  + 12 ~ -12 ℃ 1.7 SLKD-003 / B 827 330 660 500 280 22 12 125
2YG-4.2 2.6 SLKD-005 / B 827 330 660 500 280 22 12 128
4YG-5.2 2.6 SLKD-005 / B1 827 330 660 500 280 22 12 146
4YG-7.2 3.9 SLKD-008 / B1 927 330 715 600 280 28 16 154
4YG-10.2 7.6 SLKD-015 / B1 1250 380 760 900 330 28 16 218
4YG-15.2 8.9 SLKD-020 / B1 1250 380 760 900 330 42 22 264
4YG-20.2 8.9 SLKD-020 / B1 1250 380 760 900 330 42 22 271
4VG-25.2 12.2 SLKD-030 / B1 1650 380 810 1100 330 54 28 350
4VG-30.2 14.7 SLKD-035 / B1 1621 380 810 1100 330 54 28 370
6WG-40.2 20.7 SLKD-050 / B1 1850 430 860 1300 380 54 35 455
6WG-50.2 27 SLKD-060 / B1 1850 430 860 1300 380 54 35 474
4YD-3.2  -5 ~ -40 ℃ ③  -10 ~ -35 ℃ 1.7 SLKD-003 / B 827 330 660 500 280 22 12 138
4YD-4.2 2.6 SLKD-005 / B1 827 330 660 500 280 28 12 143
4YD-5.2 2.6 SLKD-005 / B1 827 330 660 500 280 28 12 146
4YD-8.2 4.9 SLKD-010 / B1 1127 330 715 800 280 35 16 205
4YD-10.2 4.9 SLKD-010 / B1 1127 330 715 800 280 35 16 219
4VD-15.2 7.6 SLKD-015 / B1 1250 380 760 900 330 42 22 304
4VD-20.2 8.9 SLKD-020 / B1 1250 380 760 900 330 54 22 317
6WD-30.2 12.2 SLKD-030 / B1 1650 380 810 1100 330 54 22 378
6WD-40.2 18.3 SLKD-040 / B1 1621 380 810 1100 330 54 28 402

Parameters Parameter anu parantos didadarkeun di luhur tunduk kana data anu saleresna.

②Adoiional cooiing atanapi suite terbatassuhu gas ction upami suhu eveaporating sahandapeun -15 ℃.

③Adoiional cooiing atanapi suhu gas sedot terbatas atanapi pendinginan suntikan cair upami suhu eveaporating aya handapeun -20.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami