Panel Surya

  • Solar Panel

    Panel Surya

    Pikeun langkung ti 10 taun urang parantos ngahasilkeun panél surya anu épisién anu dirancang sareng diwangun anu parantos dijual di panjuru dunya.

    Panel kami didamel tina gelas tempered kalayan transmitansi cahaya tinggi, EVA, sél surya, backplane, alloy aluminium, junction Box, silica gel.

    Kami ngajamin panel kami salami 25 taun.

    Produk kami diékspor ka Éropa, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara Asia sanés.