Kamar Tiis

  • Cold Room

    Kamar Tiis

    Kamar tiis disayogikeun ku konsumén kalayan panjang anu diperlukeun, lebar, jangkungna sareng suhu panggunaan. Kami bakal nyarankeun ketebalan panel kamar tiis anu saluyu sareng suhu panggunaan. Ruangan tiis suhu luhur sareng sedeng umumna nganggo panel kandel 10 cm, sareng panyimpenan suhu sareng panyimpenan katirisan umumna nganggo 12 cm atanapi 15 cm kandel. Kandelna pelat waja pabrikan umumna di luhur 0.4MM, sareng kapadetan busa ti kamar kamar tiis nyaéta 38KG ~ 40KG / méter kubik per méter kubik numutkeun standar nasional.