Buka Tipe Unit

Pedaran pondok:

Pendinginan hawa nyaéta tempat pompa panas anu didinginkan ku udara mangrupikeun unit AC anu pusat anu nganggo hawa salaku sumber anu tiis (panas) sareng cai salaku medium anu tiis (panas). Salaku alat terpadu pikeun sumber anu tiis sareng anu panas, pompa panas anu didinginkan ku hawa dihasilkeun ngaleungitkeun seueur bagian bantu sapertos menara pendingin, pompa cai, kulub sareng sistem pipa anu pakait. Sistemna ngagaduhan struktur saderhana, ngahémat rohangan pamasangan, pamiaraeun sareng manajemén anu merenah, sareng ngahémat énergi, utamina cocog pikeun daérah anu kirang sumber cai.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Pendinginan hawa nyaéta tempat pompa panas anu didinginkan ku udara mangrupikeun unit AC anu pusat anu nganggo hawa salaku sumber anu tiis (panas) sareng cai salaku medium anu tiis (panas). Salaku alat terpadu pikeun sumber anu tiis sareng anu panas, pompa panas anu didinginkan ku hawa dihasilkeun ngaleungitkeun seueur bagian bantu sapertos menara pendingin, pompa cai, kulub sareng sistem pipa anu pakait. Sistemna ngagaduhan struktur saderhana, ngahémat rohangan pamasangan, pamiaraeun sareng manajemén anu merenah, sareng ngahémat énergi, utamina cocog pikeun daérah anu kirang sumber cai. Ku alatan éta, unit pompa panas anu didinginkan ku hawa biasana mangrupikeun solusi anu pikaresep pikeun seueur desain rékayasa HVAC anu henteu ngagaduhan kompor pemanasan, grid pemanasan, atanapi sumber listrik anu stabil sareng dipercaya, tapi peryogi AC taunan. Sistem AC-tengah terpusat sareng semi-terpusat diwangun ku alat-alat tungtung sapertos pipa sareng kotak AC-hawa ngagaduhan karakteristik tata ruang anu fleksibel sareng metode kontrol anu beragam.

Unit kondensasi mangrupikeun komponén anu paling penting pikeun kamar tiis. Unit kondensasi ilaharna mangrupikeun rakitan anu luhur tina sistem kulkas anu kalebet perakitan kompresor, kondensor, motor kipas, kontrol sareng pelat pelekap. kami ngararancang sareng ngadamel garis serbaguna tina hawa anu didinginkan, cai didamel sareng unit kondensasi jarak jauh mulai tina unit pendingin monoblock rohangan alit dugi ka sistem pendinginan rak industri anu ageung pisan.

Produk unit kondensasi inovatif, kualitas tinggi, kalebet unit kondensasi luar, unit kondensasi Indoor, unit kondensasi anu didinginkan ku udara nangtung, sistem kulkas sareng unit pendingin monoblock, anu dirékayasa pikeun épisiénsi énergi sareng palayanan sareng ditawarkeun ku pilihan lengkep fitur standar sareng pilihan pikeun minuhan aplikasi kulkas komérsial.

Produk séri ieu ngagaduhan struktur jenis kotak kalayan kompresor semi-herménik, anu ringkes sareng pikaresepeun. Éta tiasa dianggo di hotél, réstoran, pangobatan, pertanian, industri kimia sadaya tempat sanés anu diperyogikeun panyimpenan tiis.

Parameter Téknis

Modél Sasayogian tanaga Kipas kondensasi
motor kakuatan
W
Kipas kondensasi
motor digawé
ayeuna A
Nguap
suhu
jengkol
Lumaku
lingkunganana
suhu
Kondénsor Panyimpenan cair Diménsi ① mm Ukuran pamasangan ① mm Nyambung
pipa Φ mm 
Beurat beurat kg
Volume hawa
m³ / h
Modél Volume A B C D E nyeuseup Cairan
bebekelan
BFS31 380 ~ 420V-
3PH-50Hz
180 0.4  0 ~ -20 ℃ 0 ~ 10 ℃ 3600 FNHM-028 12 780 680 520 720 390 19 10 115
BFS41 250 0,55 6000 FNHM-033 13 670 670 600 610 380 25 12 170
BFS51 250 0,55 6000 FNHM-041 15 930 930 610 870 640 25 12 180
BFS81 370 0,8 6000 FNHM-060 17 1078 970 635 1018 680 32 16 250
BFS101 250 * 2 0,55 * 2 12000 FNHM-080 20 1150 1030 760 1090 740 32 16 284
BFS151 370 * 2 0,80 * 2 12000 FNHM-120 22 1130 1070 982 1070 780 38 19 350
2YG-3.2 90 * 2 0,20 * 2  0 ~ -20 ℃ ②  + 12 ~ -12 ℃ 6000 FNHM-033 6 1010 710 570 960 445 22 12 133
2YG-4.2 120 * 2 0,30 * 2 6000 FNHM-041 8 1010 710 570 960 445 22 12 139
4YG-5.2 120 * 2 0,26 * 2 6000 FNHM-049 10 1010 710 680 960 445 22 12 168
4YG-7.2 120 * 4 0,26 * 4 7200 FNHM-070 15 1240 795 1000 1140 755 28 16 249
4YG-10.2 120 * 4 0,26 * 4 12000 FNHM-100 17 1240 845 1100 1140 805 28 16 325
4YG-15.2 120 * 4 0,26 * 4 18000 FNHM-140 22 1240 845 1300 1140 805 42 22 376
4YG-20.2 370 * 2 0,80 * 2 24000 FNHM-150 25 1600 925 1300 1500 885 42 22 397
4VG-25.2 250 * 4 0,54 * 4 24000 FNVT-220 40 1300 460 800 1260 420 54 22 323
4VG-30.2 250 * 4 0,54 * 4 27000 FNVT-280 40 1300 460 800 1260 420 54 22 326
6WG-40.2 550 * 3 1.20 * 3 36000 FNVT-360 45 1440 460 800 1000 420 54 28 366
6WG-50.2 750 * 3 1,60 * 3 48000 FNVT-400 75 1440 460 800 1000 420 54 35 369
4YD-3.2 90 * 2 0,20 * 2  -5 ~ -40 ℃ ③  -10 ~ -35 ℃ 6000 FNHM-033 6 1010 710 570 960 445 22 12 133
4YD-4.2 120 * 2 0,30 * 2 6000 FNHM-041 8 1010 710 570 960 445 28 12 139
4YD-5.2 120 * 2 0,26 * 2 6000 FNHM-049 10 1010 710 680 960 445 28 12 165
4YD-8.2 120 * 4 0,26 * 4 7200 FNHM-070 17 1240 795 1000 1140 755 35 16 298
4YD-10.2 120 * 4 0,26 * 4 12000 FNHM-080 17 1240 795 1100 1140 755 35 16 315
4VD-15.2 120 * 4 0,80 * 4 12000 FNHM-120 22 1240 845 1200 1140 805 42 22 391
4VD-20.2 370 * 2 0,80 * 2 24000 FNHM-150 25 1600 925 1200 1500 885 54 22 454
6WD-30.2 550 * 3 1.20 * 3 27000 FNVT-240 40 1300 460 800 1260 420 54 22 349
6WD-40.2 750 * 3 1,60 * 3 36000 FNVT-320 45 1440 460 800 1000 420 54 28 367

Data Data khusus bakal tunduk kana pembuatan anu asli.

CoolingKéning tambahan atanapi pangwatesan tina nyeuseup temperature kedah dilaksanakeun nalika suhu évaporasi dihandap -15 ℃.

The Nalika suhu évaporasi aya di handap -20 cooling, panyamanan tambahan atanapi pangwatesan suhu nyeuseup atanapi penyemprotan panyukuran kedah dilaksanakeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk