Unit kondensasi

  • Roof Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Hateup dipasang Unit Monoblock Refrigeration

    Duanana monoblok dipasang témbok sareng témbok monoplok dipasang témbok ngagaduhan kinerja anu sami tapi nawiskeun lokasi pamasangan anu béda.

    Unit atap anu dipasang tiasa dianggo saé pisan dimana rohangan internal kamar diwatesan sabab henteu ngeusian rohangan di jero.

    Kotak évaporator dibentuk ku Polyurethane foaming sareng ngagaduhan sipat insulasi termal anu saé pisan.

  • Wall Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock Tembok Dipasang

    Inverter DC inpormasi monoblock surya pinuh ku AC / DC unipers universal (AC 220V / 50Hz / 60Hz atanapi 310V DC input), unitna ngadopsi kompresor inverter Shanghai SANGATNA DC, drive frékuénsi variabel, sareng papan kontrol carel, carel Épéktronik ékspansi carél, carél sensor tekanan, sensor suhu carel, tampilan cair kristal carel controller, gelas panempoan Danfoss sareng aksesoris merek terkenal internasional anu sanés. Unit ngahontal hemat énergi 30% -50% dibandingkeun kakuatan anu sami dibereskeun komprésor frékuénsi.

  • Open Type Unit

    Buka Tipe Unit

    Pendinginan hawa nyaéta tempat pompa panas anu didinginkan ku udara mangrupikeun unit AC anu pusat anu nganggo hawa salaku sumber anu tiis (panas) sareng cai salaku medium anu tiis (panas). Salaku alat terpadu pikeun sumber anu tiis sareng anu panas, pompa panas anu didinginkan ku hawa dihasilkeun ngaleungitkeun seueur bagian bantu sapertos menara pendingin, pompa cai, kulub sareng sistem pipa anu pakait. Sistemna ngagaduhan struktur saderhana, ngahémat rohangan pamasangan, pamiaraeun sareng manajemén anu merenah, sareng ngahémat énergi, utamina cocog pikeun daérah anu kirang sumber cai.

  • Water Chiller

    Cai Chiller

    Unit anu didinginkan ku cai anu biasa dikenal salaku mesin pembeku, mesin pendingin, mesin cai és, mesin cai beku, mesin pendingin, sareng sajabana, kusabab seueur dianggo sagala rupa kahirupan, janten namina henteu kaetung. Prinsip sipat na nyaéta multifungsi mesin anu ngaluarkeun uap cair ngalangkungan komprési atanapi siklus panyerepan panén panas. Élisi kompresor uap diwangun ku opat komponén utama komprési uap kompresor uap kompresor, éaporator, kondensor, sareng bagian tina alat mérek dina bentuk béda anu béda.