Taros Kami

Taizhou Xinneng Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Alamat

Ruang A206, Bengkel No. 8,

Zona Konstruksi Gabungan,

Taman Industri, Kacamatan Hailing, Kota Taizhou

Telepon

0086-13092201999

0086-18852651827

Whatsapp

0086-13092201999

0086-18852651827

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami