Kamar Tiis

Pedaran pondok:

Kamar tiis disayogikeun ku konsumén kalayan panjang anu diperlukeun, lebar, jangkungna sareng suhu panggunaan. Kami bakal nyarankeun ketebalan panel kamar tiis anu saluyu sareng suhu panggunaan. Ruangan tiis suhu luhur sareng sedeng umumna nganggo panel kandel 10 cm, sareng panyimpenan suhu sareng panyimpenan katirisan umumna nganggo 12 cm atanapi 15 cm kandel. Kandelna pelat waja pabrikan umumna di luhur 0.4MM, sareng kapadetan busa ti kamar kamar tiis nyaéta 38KG ~ 40KG / méter kubik per méter kubik numutkeun standar nasional.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Kamar tiis disayogikeun ku konsumén kalayan panjang anu diperlukeun, lebar, jangkungna sareng suhu panggunaan. Kami bakal nyarankeun ketebalan panel kamar tiis anu saluyu sareng suhu panggunaan. Ruangan tiis suhu luhur sareng sedeng umumna nganggo panel kandel 10 cm, sareng panyimpenan suhu sareng panyimpenan katirisan umumna nganggo 12 cm atanapi 15 cm kandel. Kandelna pelat waja pabrikan umumna di luhur 0.4MM, sareng kapadetan busa ti kamar kamar tiis nyaéta 38KG ~ 40KG / méter kubik per méter kubik numutkeun standar nasional. Pabrik bakal ngadamel panto ukuran anu bénten-bénten sesuai sareng kabutuhan pelanggan, biasana ukuran panto standar nyaéta 0.8m * 1.8m. Upami nasabah henteu ngagaduhan ukuran anu dipikahoyong, kami ogé bakal ngagaduhan ukuran kamar tiis standar pikeun konsumén pikeun milih.

Panel kamar tiis poliuretan nganggo poliuretan ringan salaku bahan jero tina panel kamar tiis. Kauntungannana poliurétana nyaéta kinerja insulasi panas saé pisan. Jaba panel kamar tiis poliurétana didamel tina SII, pelat waja warna PVC sareng komponén pelat stainless steel. Kauntungannana ieu pikeun nyegah panyebaran suhu tiis panel kamar kusabab béda suhu anu ageung antara jero sareng luar, sahingga ngajadikeun ruang tiis langkung hemat énergi sareng ningkatkeun efisiensi damel tina kamar tiis.

Fitur tina Panel Kamar Tiis Poliuretan

1. Polyurethane kaku gaduh konduktivitas termal anu rendah sareng kinerja termal anu saé.

2. Polyurethane kaku nyaéta Uap-tahan sareng tahan cai.

3. Kakuatan seuneu poliuretan, tahan seuneu, résistansi suhu luhur.

4. Kusabab kinerja insulasi termal anu hadé tina panél poliuretan, éta tiasa ngirangan ketebalan amplop gedong sareng ningkatkeun jero rohangan.

5. tahan kuat ka deformasi, henteu gampang rengat, stabil sareng aman finish.

6. Bahan poliuretan ngagaduhan struktur porositas anu stabil sareng dasarna mangrupikeun sél sél katutup, anu sanés ngan ukur ngagaduhan kinerja insulasi termal anu hadé, tapi ogé ngagaduhan résistansi beku-cair anu hadé sareng nyerep sora ..

7. kinerja ongkos komprehensif tinggi

Spésifikasi kandel panel kamar tiis poliuretan kami nyaéta: 75.100.120.150.180, 200MM pikeun pilihan. Bahan pelindung utama nyaéta: pelat aluminium timbul, pelat waja stainless, pelat waja seng warna, pelat waja asin, sareng pelat lantai standar. Kami biasana nganggo plat aluminium anu timbul sareng pelat stainless steel.

Ka palanggan milih

Émbaran Proyék Kamar Freezer:

Panjangna Lebar Jangkungna CBM Suhu Jumlah
           
1

Rincian Produk

2
1

Kandel panel

50/75/100/ 120/150 / 200mm

Panutup baja panél

Warna baja, stainless steel, Galvanis (khusus)

Kandel panutup baja panel

0.326 / 0.4 / 0.426 / 0.476 / 0.5mm

Kapadetan

40 ± 2kg / m3

Lebar

960mm

Jenis

Insulasi pu panel sandwich nganggo cam-lock

Warna

Bodas

K NILAI

≤0.024W / mK

Langkung Gambar

7
5
3
6
4
9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk