Warta

  • Standard cold room solution

    Larutan kamar tiis standar

    Larutan Kamar Tiis Standar Ruang tiis mangrupikeun tempat pikeun nyimpen produk tatanén anu tetep seger. Fungsina pikeun ngajaga stabilitas lingkungan suhu handap. Kinerja insulasi termal biasana turun ...
    Maca deui
  • Cold room for fruit and vegetables

    Kamar tiis pikeun buah sareng sayuran

    Kamar Tiis Kanggo Buah Sareng Sayuran Skala suhu gudang sareng buah seger-nyimpen biasana 0-8 ℃. Suhu ieu nutupan lingkungan panyimpenan ampir sadaya melon sareng buah. Waktos kanggo nyimpen ...
    Maca deui
  • 2019 Ningbo Exhibition

    Pameran Ningbo 2019

    Pameran Ningbo 2019 Kanggo langkung ngajantenkeun pasar domestik sareng luar negeri, nguatkeun promosi alat tanaga surya sareng peralatan pendingin perusahaan kami, ngagedekeun ékspor produk, sareng dina waktos anu sami langkung payun ...
    Maca deui