Unit kondensasi Monoblock

  • Roof Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Hateup dipasang Unit Monoblock Refrigeration

    Duanana monoblok dipasang témbok sareng témbok monoplok dipasang témbok ngagaduhan kinerja anu sami tapi nawiskeun lokasi pamasangan anu béda.

    Unit atap anu dipasang tiasa dianggo saé pisan dimana rohangan internal kamar diwatesan sabab henteu ngeusian rohangan di jero.

    Kotak évaporator dibentuk ku Polyurethane foaming sareng ngagaduhan sipat insulasi termal anu saé pisan.

  • Wall Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock Tembok Dipasang

    Inverter DC inpormasi monoblock surya pinuh ku AC / DC unipers universal (AC 220V / 50Hz / 60Hz atanapi 310V DC input), unitna ngadopsi kompresor inverter Shanghai SANGATNA DC, drive frékuénsi variabel, sareng papan kontrol carel, carel Épéktronik ékspansi carél, carél sensor tekanan, sensor suhu carel, tampilan cair kristal carel controller, gelas panempoan Danfoss sareng aksesoris merek terkenal internasional anu sanés. Unit ngahontal hemat énergi 30% -50% dibandingkeun kakuatan anu sami dibereskeun komprésor frékuénsi.