ZBW (XWB) Seri AC Box-Type Substation

Pedaran pondok:

ZBW (XWB) siri AC box-type substations ngagabungkeun alat-alat listrik tegangan luhur, trafo, sareng alat-alat listrik voltase handap kana sakumpulan alat distribusi kakuatan anu kompak, anu dianggo di gedong-gedong perkotaan, perkotaan sareng padesaan gedong, tempat padumukan, zona pangembangan téknologi luhur, Tutuwuhan alit sareng sedeng, tambang, sawah, sareng situs konstruksi samentawis dianggo nampi sareng ngadistribusikaeun énergi listrik dina sistem distribusi listrik.


Detil Produk

Tanda Produk

Wengkuan Aplikasi

ZBW (XWB) siri AC box-type substations ngagabungkeun alat-alat listrik tegangan luhur, trafo, sareng alat-alat listrik voltase handap kana sakumpulan alat distribusi kakuatan anu kompak, anu dianggo di gedong-gedong perkotaan, perkotaan sareng padesaan gedong, tempat padumukan, zona pangembangan téknologi luhur, Tutuwuhan alit sareng sedeng, tambang, sawah, sareng situs konstruksi samentawis dianggo nampi sareng ngadistribusikaeun énergi listrik dina sistem distribusi listrik.

ZBW (XWB) AC box-type substation ngagaduhan karakteristik set lengkep anu kuat, ukuran alit, struktur kompak, operasi anu aman sareng dipercaya, pangropéa anu merenah, sareng mobilitas. Dibandingkeun sareng gardu sipil konvensional, gardu tipe-box tina kapasitas anu sami ngeusi hiji daérah Biasana ngan ukur 1 / 10-1 / 5 tina gardu konvensional, anu ngirangan pisan beban gawé desain sareng volume konstruksi, sareng ngirangan biaya konstruksi. Dina kakuatan sistem distribusi, éta tiasa dianggo dina sistem distribusi kakuatan jaringan ring, sareng tiasa ogé dianggo dina sistem panyaluran kakuatan duaan atanapi sistem distribusi kakuatan terminal radiasi. Mangrupikeun jinis peralatan anyar pikeun pangwangunan sareng transformasi gardu kota sareng padesaan.

ZBW (XWB) séri kotak-tipe gardu cocog sareng standar SD320-1992 "Kaayaan téknis substitusi Box-type" sareng GB / T17467-1997 "Tegangan prefabrikasi tegangan-voltase-rendah".

Model sareng Artina

2

Kaayaan Lingkungan Operasi

1. Ketinggian henteu langkung ti 1000m.

2. Suhu lingkungan anu pangluhurna henteu ngaleuwihan +40, anu panghandapna henteu langkung handap -25, sareng suhu rata-rata dina jangka waktu 24 jam henteu langkung ti +35.

3. Kecepatan angin luar henteu ngaleuwihan 35m / s.

4. Hawa simpang fase hawa henteu ngaleuwihan 90% (+25).

5. Akselerasi horisontal lini henteu langkung ti 0.4m / s2, sareng akselerasi nangtung henteu langkung ti 0.2m / s2.

6. Teu aya tempat sareng seuneu, bahaya ledakan, polusi serius, korosi kimia sareng geter parah.

Catetan: Kaayaan panggunaan khusus, negosiasi sareng perusahaan urang nalika mesen.

Parameter Téknis Utami

Nomer

Proyék

Unit

Alat-alat listrik tegangan tinggi

Transformer

Alat-alat listrik low-voltage

1

Dipeunteun tegangan Ue

KV

7.2 12

6 / 0.4 10 / 0.4

0.4

2

Dipeunteun Kamampuh Se 

KVA

 

 

 

Jenis Mu: 200-1250

 

 

Jenis pin : 50-400

3

Dipeunteun ayeuna Ie

A

200-630

 

100-3000

4 

Dipeunteun ngalanggar arus

A

Beban saklar 400-630A

 

 

15-63

KA

Perkakas kombinasi gumantung kana sekering

5 

Dipeunteun waktos-pondok tahan ayeuna

KAxs

 

20 * 2

200-400KvA

15 * 1

12.5 * 4

400KvA

30 * 1

6 

Dipeunteun puncak tahan ayeuna 

KA

 

31.5 50

200-400KvA

30

400KvA

63

7

Dipeunteun ngadamel ayeuna

KA

31.5 50

 

 

8

Frékuénsi daya tahan voltase (Imin)

KV

Patali sareng taneuh sareng fase 42 30

cet: 35 / 5min

300VH2KV

Fréparasi isolasi 48、34

Garing: 28 / 5min

300 éta660VH2.5KV

9

Reuwas kilat

KV

Patali sareng taneuh sareng fase75 60

75

 

 

 

Pisahkeun isolasi 85、75

10

Tingkat noise 

dB 

 

 

cet : < 55

 

 

Garing : < 65

11

Tingkat panyalindungan

 

IP33

IP23

IP33

12

Diménsi

 

Parentah Pesenan

Punten nyungkeun inpormasi ieu nalika mesen:

1. Bentuk-tipe substation form;

2. Modél trafo sareng kapasitas;

3. Diagram skéma kabel utama sirkuit tegangan tinggi sareng lemah;

4. Model sareng parameter komponén listrik kalayan sarat khusus;

5. Warna cangkang;

6 Punten nyayogikeun inpormasi ieu nalika mesen

1. Bentuk-tipe substation form;

2. Modél trafo sareng kapasitas;

3. Diagram skéma kabel utama sirkuit tegangan tinggi sareng lemah;

4. Model sareng parameter komponén listrik kalayan sarat khusus;

5. Warna cangkang;

6. nami, kuantitas sareng syarat-syarat cadang séjén. Nami, kuantitas sareng syarat-syarat cadang séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk