Hateup dipasang Unit Monoblock Refrigeration

Pedaran pondok:

Duanana monoblok dipasang témbok sareng témbok monoplok dipasang témbok ngagaduhan kinerja anu sami tapi nawiskeun lokasi pamasangan anu béda.

Unit atap anu dipasang tiasa dianggo saé pisan dimana rohangan internal kamar diwatesan sabab henteu ngeusian rohangan di jero.

Kotak évaporator dibentuk ku Polyurethane foaming sareng ngagaduhan sipat insulasi termal anu saé pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Duanana monoblok dipasang témbok sareng témbok monoplok dipasang témbok ngagaduhan kinerja anu sami tapi nawiskeun lokasi pamasangan anu béda.                                                             

Unit atap anu dipasang tiasa dianggo saé pisan dimana rohangan internal kamar diwatesan sabab henteu ngeusian rohangan di jero.                                                                                                                            

Kotak évaporator dibentuk ku Polyurethane foaming sareng ngagaduhan sipat insulasi termal anu saé pisan.

Desain sistemna nyaéta buktina cuaca anu hartosna éta tiasa ditempatkeun di luar upami diperyogikeun.

Kondensor dirancang pikeun nanganan suhu lingkungan anu kasar di luhur 45 °C.

Parameter Téknis

Konfigurasi sistem utama

Kompresor inverter Sanyo (mérek Jepang)
Supir frékuénsi variabel Zhouju (merk Cina)
Déwan Kontrol Carel (mérek Italia)
Klep ékspansi éléktronik Carel (mérek Italia)
Sensor tekenan Carel (mérek Italia)
Sénsor Suhu Carel (mérek Italia)
Controllers tampilan kristal cair Carel (mérek Italia)
Kipas DC Jingma (mérek Cina)
Gelas paningal Danfoss (mérek Dénmark)
Panarima cair HPEOK (merk Cina)
Akumulasi sedot HPEOK (merk Cina)

Karakteristik Utama Sareng Kauntungan Pikeun Monoblock Inverter DC Lengkap Kami

* Gampang dipasang ngirangan biaya instalasi;

* Desain langsing sahingga kompak pikeun daérah anu ketat;

* Sadia dina 1.5Hp sareng 3Hp;

* Sistem didukung ku kombinasi AC sareng DC;

* Pamaké Basa Inggris anu ramah, ngamungkinkeun navigasi gampang sareng setting parameter;

* Sababaraha fungsi panyalindungan sapertos: Tegangan tinggi sareng rendah, Tekanan Tinggi sareng lemah;

* Frékuénsi operasi kompresor bénten-bénten antawis 15-120 hz;

* Sistem parantos ngawangun set set suhu ngamungkinkeun frékuénsi kompresor pikeun ngirangan nalika suhu kamar dugi ka titik set na atanapi naék nalika paménta ningkat janten éfisién énergi pisan;

* Kontrol suhu anu akurat sareng kisaran fluktuasi suhu anu minimal;

* Ngadukung platform LOT canggih pikeun ngawaskeun jauh;

* Konfigurasi sistem opsional kalebet:

* Grid

* Grid / surya

* Pareum grid

* Pangimeutan sareng kontrol jarak jauh kalayan fungsi SMART ROOM

Langkung Detil Gambar

1
4
2
5
3
6

Rencana Pamakéan Produk

(1) 10m3 ukuran dina grid konfigurasi kamar sistem kamar tiis panonpoe

Detil paranti Jumlah
10m3 kamar tiis (2.5m * 2m * 2m) 1
1.5HP Pinuh DC inverter monoblock 1
Modél tanaga surya calakan 1
Panel surya Polycrystalline (300W) 4
Asesoris sanésna (kurung ningkatna panel surya, nyambungkeun kabel) saleresna diitung  

10m3 dina kisi diagram sistem kamar surya tiis

10 (2)

(2) 10m3 ukuran tina grid sistem kamar tiis surya konfigurasi standar

Detil paranti Jumlah
10m3 kamar tiis (2.5m * 2m * 2m) 1
1.5HP Pinuh DC inverter monoblock 1
Kotak pinter 1
Panel surya Polycrystalline (300W) 8
Batré (12V100AH) 4
Kabinet batré (4 bagian) 1
Asesoris sanésna (kurung ningkatna panel surya, nyambungkeun kabel) saleresna diitung  

10m3 off diagram diagram sistem kamar panonpoe surya

10 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami