Unit Refrigerasi Monoblock Tembok Dipasang

Pedaran pondok:

Inverter DC inpormasi monoblock surya pinuh ku AC / DC unipers universal (AC 220V / 50Hz / 60Hz atanapi 310V DC input), unitna ngadopsi kompresor inverter Shanghai SANGATNA DC, drive frékuénsi variabel, sareng papan kontrol carel, carel Épéktronik ékspansi carél, carél sensor tekanan, sensor suhu carel, tampilan cair kristal carel controller, gelas panempoan Danfoss sareng aksesoris merek terkenal internasional anu sanés. Unit ngahontal hemat énergi 30% -50% dibandingkeun kakuatan anu sami dibereskeun komprésor frékuénsi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Inverter DC inpormasi monoblock surya pinuh ku AC / DC unipers universal (AC 220V / 50Hz / 60Hz atanapi 310V DC input), unitna ngadopsi kompresor inverter Shanghai SANGATNA DC, drive frékuénsi variabel, sareng papan kontrol carel, carel Épéktronik ékspansi carél, carél sensor tekanan, sensor suhu carel, tampilan cair kristal carel controller, gelas panempoan Danfoss sareng aksesoris merek terkenal internasional anu sanés. Unit ngahontal hemat énergi 30% -50% dibandingkeun kakuatan anu sami dibereskeun komprésor frékuénsi.

Parameter Téknis

Konfigurasi sistem utama

Kompresor inverter Kacida (Joint venture brand)
Supir frékuénsi variabel Zhouju (merk Cina)
Déwan Kontrol Carel (mérek Italia)
Klep ékspansi éléktronik Carel (mérek Italia)
Sensor tekenan Carel (mérek Italia)
Sénsor Suhu Carel (mérek Italia)
Controllers tampilan kristal cair Carel (mérek Italia)
Kipas DC Jingma (mérek Cina)
Gelas paningal Danfoss (mérek Dénmark)
Panarima cair HPEOK (merk Cina)
Akumulasi sedot HPEOK (merk Cina)

Karakteristik Utama Sareng Kauntungan Pikeun Monoblock Inverter DC Lengkap Kami

* Gampang dipasang ngirangan biaya instalasi;

* Desain langsing sahingga kompak pikeun daérah anu ketat;

* Sadia dina 1.5Hp sareng 3Hp;

* Sistem didukung ku kombinasi AC sareng DC;

* Pamaké Basa Inggris anu ramah, ngamungkinkeun navigasi gampang sareng setting parameter;

* Sababaraha fungsi panyalindungan sapertos: Tegangan tinggi sareng rendah, Tekanan Tinggi sareng lemah;

* Frékuénsi operasi kompresor bénten-bénten antawis 15-120 hz;

* Sistem parantos ngawangun set set suhu ngamungkinkeun frékuénsi kompresor pikeun ngirangan nalika suhu kamar dugi ka titik set na atanapi naék nalika paménta ningkat janten éfisién énergi pisan;

* Kontrol suhu anu akurat sareng kisaran fluktuasi suhu anu minimal;

* Ngadukung platform LOT canggih pikeun ngawaskeun jauh;

* Konfigurasi sistem opsional kalebet:

* Grid

* Grid / surya

* Pareum grid

* Pangimeutan sareng kontrol jarak jauh kalayan fungsi SMART ROOM

Langkung Detil Gambar

1
4
2
5
3
6

Rencana Pamakéan Produk

(1) Ukuran 20m3 dina grid standar sistem kamar tiis panonpoe konfigurasi standar

Detil paranti Jumlah
20m3 kamar tiis (4m * 2.5m * 2m) 1
3HP Pinuh DC inverter monoblock 1
Modél tanaga surya calakan 1
Panel surya Polycrystalline (300W) 8
Asesoris sanésna (kurung ningkatna panel surya, nyambungkeun kabel) saleresna diitung  

20m3 dina kisi diagram sistem kamar surya tiis

图片 87

(1) Ukuran 20m3 tina jaringan standar sistem kamar tiis panonpoe konfigurasi standar

Detil paranti Jumlah
20m3 kamar tiis (4m * 2.5m * 2m) 1
3HP Pinuh DC inverter monoblock 1
Kotak pinter 1
Panel surya Polycrystalline (300W) 12
Batré (12V 200AH) 4
Kabinet batré (4 bagian) 1
Asesoris sanésna (kurung ningkatna panel surya, nyambungkeun kabel) saleresna diitung  

20m3 mareuman kisi sistem sistem kamar surya tiis

图片 3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami