Wadahna Tipe Generator

Pedaran pondok:

Sadayana séri sét generator sénten sora tiasa diangkat tina pancing angkat panon di luhur

Padamelan ngalukis langkung saé, cet tangguh cocog pikeun sadaya kaayaan cuaca sareng ngahindaran karat kanggo waktos anu lami

Langkung kompak sareng kakuatan struktur, muffle built-in tingkat noise handap No desain asupan hawa handap tradisional; nyingkahan lebu sareng inhalasi kokotor séjén.

Dibebaskeun luas asupan udara sareng debit


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Sadayana séri sét generator sénten sora tiasa diangkat tina pancing angkat panon di luhur

Padamelan ngalukis langkung saé, cet tangguh cocog pikeun sadaya kaayaan cuaca sareng ngahindaran karat kanggo waktos anu lami

Langkung kompak sareng kakuatan struktur, muffle built-in tingkat noise handap No desain asupan hawa handap tradisional; nyingkahan lebu sareng inhalasi kokotor séjén.

Dibebaskeun luas asupan udara sareng debit

Kotak kabel kaluaran anu kapisah, gampang pikeun sambungan kabel Adaptasi sareng sadaya kaayaan cuaca

Parameter Téknis

Wadah Tipe

Diménsi (mm)
(L × W × H)

Beurat Wadahna
KG

Cummins 730-1250kVA

Perkins 665-895kVA

dB (A) @ 50Hz
@ 7m

20 '

(20GP)

6058 * 2438 * 2591

3600

 

 

80

20 '

(20HQ)

6058 * 2438 * 2896

4000

Cummins 1400-1650kVA

Perkins 1000-1650kVA

80

30 '

 (30GP)

 9125 * 2438 * 2591

 6000

 Cummins 730-1250kVA

 Perkins 665-895kVA

 75

 30 '

 (30HQ)

 9125 * 2438 * 2896

 6600

 Cummins 1400-1650kVA

 Perkins 1000-1650kVA

 75

 40 '

 (40GP)

 12192 * 2438 * 2591

 7000

 Cummins 1710-2250kVA

 Perkins 1000-1700kVA

 80

 40 '

 (40HQ)

 12192 * 2438 * 2896

 8000

 Cummins 2500kVA

 Perkins 1890-2500kVA

 80

Wadah dijamin ngagaduhan sahenteuna 30% tingkat tingkat pangirangan ngabandingkeun sareng generator tipe kabuka dina beban LENGKAP.

Tiongkok 0 # solar solar atanapi langkung luhur disarankeun pikeun génét sutéh kalayan pemisah cai minyak pikeun mastikeun suluh kasucian.

Sarankeun pikeun nyoko kana API CF atanapi minyak anu langkung luhur, suhu / viskositas 15W-40

Tabel parameter ieu ngan ukur pikeun rujukan sareng teu aya bewara deui upami gaduh parobihan.

Tangki generator tipe solar kontainerisasi ngagaduhan jinis standar sareng jinis jempé

Dirancang sareng didamel sesuai sareng kontainer standar internasional, 20 kaki dihandapeun 1000KVA sareng 40 suku di luhur 1250KVA; Kalayan sertifikasi CSC tina patuh Konvénsi Kasalametan Wadah Internasional, sadaya unit tiasa langsung dianggo salaku wadah standar ngalangkungan laut, anu ngahémat pisan biaya transportasi; Aya dua peti anu ngabeledug dina wadah éta. Aya lampu ledakan-buktina dina lampu / layar kontrol, anu merenah pikeun pangguna ngaoperasikeun sareng ngajaga; wadahna tiasa dibuka di payun sareng tukang, sareng aya panto sisi dina dua sisi kotak, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngajaga sareng ngarombak. Aya tangga di luar kotak; sadaya engsel, konci sareng baut dipasang stainless steel dianggo, sareng alat panolakan anti gelombang sareng cai hujan dipasang dina wadah;

Panel kontrol sareng kabinét saklar kaluaran aya dina sisi anu sami dina wadah, anu merenah pikeun pangguna unggal dintenna sareng sambungan kabel kaluaran;

Konfigurasi standar dilengkepan ku sistem PMG éksitasi magnet permanén, anu ningkatkeun kamampuan mimiti motor sareng ngagaduhan kekebalan pikeun gelombang distorsi; Tangki bahan bakar sareng pipa, debit minyak, muffler, sareng sajabana gaduh seueur desain unik, anu dipikaresep ku pangguna;

Henteu ngan ukur bahan isolasi sora tahan seuneu tahan tahan kinerja tinggi sareng bahan nyerep sora dina jero kabinét jenis jempé, tapi ogé ngagaduhan rarancang anu hadé pikeun asupan hawa sareng réduksi noise knalpot;

Fitur

1. Iklas kapas-logam nyerep sora-perforated papan dina awak awak wadah sareng kembangan;

2. Iklas pola plat aluminium non-slip dina lantai dina jero kotak;

3. Pangaruh réduksi noise 70-80dBA (LP7m);

4. Kotak dilengkepan ruang kontrol, sistem pasokan minyak, sistem lampu, sareng ruang perawatan;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk