Generator Jempé Jempé

Pedaran pondok:

Ngagunakeun impédansi jinis muffler tinggi, ngirangan sora muffler knalpot sora.

Hookon merenah, unit kanggo transportasi anu merenah, pakét nyetél 4 alat angkat.

Bentukna éndah, struktur anu wajar.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngagunakeun impédansi jinis muffler tinggi, ngirangan sora muffler knalpot sora.

Hookon merenah, unit kanggo transportasi anu merenah, pakét nyetél 4 alat angkat.

Bentukna éndah, struktur anu wajar.

Kumpulan generator solar henteu lami disebut ogé generator solar solar low-noise. Mangrupikeun séri anyar produk anu dikembangkeun ku ngenalkeun sareng nyerep téknologi canggih set generator rendah-sora asing. Produkna saluyu sareng standar nasional GB / T2820-1997 atanapi GB12786-91 sareng parantos dipasar dina pasaran. Susunan generator solar solar low-low noise seueur dianggo di tempat-tempat anu gaduh syarat noise lingkungan anu ketat, sapertos pos sareng telekomunikasi, gedong hotel, tempat hiburan, rumah sakit, mall balanja, perusahaan industri sareng pertambangan, salaku sumber listrik biasa atanapi cadangan.

Fitur

Salaku tambahan kana fungsi séri GF atanapi séri GFZ, susunan generator solar noise low ogé ngagaduhan fitur sapertos ieu:

1. Kinerja noise low anu luar biasa, wates noise unit nyaéta 75dB (A) (1m jauh ti unit).

2. Rarancang sét generator generator solar sora low-noise gaduh struktur kompak, jilid alit, sareng novél sareng penampilan anu saé.

3. Multi-lapisan tameng impedansi panutup insulasi sora anu teu cocog.

4. efisiensi tinggi noise-ngurangan asupan hawa multi-kanal sareng knalpot, asupan udara sareng saluran knalpot mastikeun kinerja kakuatan anu cukup tina unitna.

5. Imédansi skala komposit silencer.

6. Tangki bahan bakar berkapasitas ageung.

7. Khusus-gancang panutup muka, merenah pikeun pangropéa.

Sét generator generasi katilu, rarancangna langkung sampurna: generator solar solar set

1. Rangkep pinuh tina generator generator solar jempé tiasa dipasang dina luhur kotak;

2. Struktur umumna langkung kompak, kalayan muffler horisontal ageung bawaan, noise handap; sepi generator solar set

3. Bolaykeun desain tradisional asupan hawa di handapeun kotak pikeun nyegah dihirupkeun lebu sareng lebu, sareng ningkatkeun asupan hawa sareng daérah knalpot;

4. Aya kotak saklar kaluaran mandiri dina kotak jempé, anu merenah pikeun sambungan kabel (khususna cocog pikeun konstruksi rékayasa sareng ngajakan); set generator tipe solar jempé

5. kotak sora tahan tingkat tahan cai sareng tahan hawa anu langkung luhur. Hidep generator solar set


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami