Volvo Generator Series

Pedaran pondok:

Kasadaran lingkungan seri Volvo Gen Set émisi knalpot na sasuai sareng standar EURO II atanapi EURO III & EPA. Éta didukung ku mesin solar suntikan bahan bakar éléktronik VOLVO PENTA anu didamel ku Swédia VOLVO PENTA anu terkenal di dunya. Merk VOLVO didirikeun taun 1927. Lami-lami, mérekna anu kuat dikaitkeun sareng tilu nilai inti na: kualitas, kaamanan sareng perawatan lingkungan. T


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Kasadaran lingkungan seri Volvo Gen Set émisi knalpot na sasuai sareng standar EURO II atanapi EURO III & EPA. Éta didukung ku mesin solar suntikan bahan bakar éléktronik VOLVO PENTA anu didamel ku Swédia VOLVO PENTA anu terkenal di dunya.

Merk VOLVO didirikeun taun 1927. Lami-lami, mérekna anu kuat dikaitkeun sareng tilu nilai inti na: kualitas, kaamanan sareng perawatan lingkungan. Perusahaan bawahan grup VOLVO VOLVO PENTA kaserep dina produksi mesin solar industri, kendaraan industri sareng produk mesin solar laut. Éta tetep payun dina mesin mesin genep silinder sareng téhnik suntikan bahan bakar éléktronik jsb.

Panel surya (disebut ogé modul sél surya) dirakit ku sababaraha sél surya, anu mangrupikeun bagian inti tina sistem tanaga surya sareng bagian anu paling penting tina sistem tanaga surya. Kami ngagaduhan panel surya polycrystalline sareng monocrystalline.

Parameter Téknis

Modél genset

Kakuatan kaluaran

Modél mesin

Bore * Stroke
(mm)

CYL 

Kapindahan
L)

Lube
L)

Konsumsi bahan bakar
g / kw.h 

Diménsi
(mm)

Beurat
(Kg) 

KW

KVA

XN-V80GF

80

100

TAD550GE

108 * 130

4

4,76

13

213

2100 * 700 * 1450

1030

XN-V90GF

90

112.5

TAD551GE

108 * 130

4

4,76

13

214

2100 * 960 * 1450

1150

XN-V112GF

112

140

TAD750GE

108 * 130

6

7.15

20

214

2500 * 1020 * 1500

1200

XN-V128GF

128

160

TAD751GE

108 * 130

6

7.15

20

215

2500 * 1020 * 1500

1500

XN-V160GF

160

200

TAD752GE

108 * 130

6

7.15

34

213

2520 * 1060 * 1530

1700

XN-V180GF

180

225

TAD753GE

108 * 130

6

7.15

34

216

2550 * 1060 * 1530

1800

XN-V200GF

200

250

TAD754GE

108 * 130

6

7.15

29

204

2600 * 1100 * 1530

1900

XN-V220GF

220

275

TAD754GE

108 * 130

6

7.15

29

204

2600 * 1100 * 1530

1950

XN-V280GF

280

350

TAD1351GE

131 * 158

6

12.78

35

198

3100 * 1150 * 1600

2850

XN-V300GF

300

375

TAD1352GE

131 * 158

6

12.78

35

198

3100 * 1150 * 1600

2900

XN-V320GF

320

400

TAD1354GE

131 * 158

6

12.78

35

198

3100 * 1150 * 1600

2950

XN-V350GF

350

437.5

TAD1355GE

131 * 158

6

12.78

35

199

3100 * 1150 * 1600

3050

XN-V400GF

400

500

TAD1650GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3200 * 1150 * 1880

3300

XN-V440GF

440

550

TAD1651GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3200 * 1150 * 1880

3400

XN-V500GF

500

625

TWD1652GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3350 * 1350 * 1950

3600

XN-V550GF

550

687.5

TWD1653GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3400 * 1350 * 2000

3700

Modél kalayan "E" sayaga power genset;

Cina 0 # solar lampu atanapi langkung luhur aya deuimuji pikeun génét suték sareng pemisah cai minyak pikeun mastikeun suluh kasucian.

Saran pikeun nyoko API CF atanapi saluhureunaminyak, suhu / viskositas 15W-40

Tabel parameter ieu ngan ukur pikeun rujukan sareng teu aya bewara deui upami gaduh parobihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami