Trailer Tipe Generator

Pedaran pondok:

Daya tarik: ngagunakeun hook mobile, 360 ° turntable, steering fléksibel, mastikeun kasalametan jalan.

Ngerem: ngerem: dina waktos anu sami sareng sistem rem ShouYaoShi anu tiasa diandelkeun sareng interface brake, mastikeun kasalametan nyetir.

Bolster: pikeun mastikeun stabilitas operasi treuk listrik, kalayan opat ngan ukur alat pendukung mékanis atanapi hidrolik.

Panto & jandéla: anterior anu di ventilasi tukangna gaduh di luar jandéla, panto, dua panto sisi pikeun tanaga operasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Daya tarik: ngagunakeun hook mobile, 360 ° turntable, steering fléksibel, mastikeun kasalametan jalan.

Ngerem: ngerem: dina waktos anu sami sareng sistem rem ShouYaoShi anu tiasa diandelkeun sareng interface brake, mastikeun kasalametan nyetir.

Bolster: pikeun mastikeun stabilitas operasi treuk listrik, kalayan opat ngan ukur alat pendukung mékanis atanapi hidrolik.

Lawang & jandéla: anteriorna parantos di ventilasi di buruan luar, panto, panto dua panto kanggo personil operasi.

Cahaya: batang dina jero nyeuseup lampu luhur, pas gaduh mérek, sareng dilengkepan lampu méja kerja, tanaga padamel anu merenah.

Bukti sora: catu daya tina batang mobil, panto ngantosan sadayana nganggo hiasan dobel, sareng dilengkepan papan anu nyerep saring, poros téma, struktur kompak, aman sareng dipercaya. Paket katun insulasi propensitas, sora anu panghandapna tiasa dikontrol dina 72dB ( A) dina jero.

Patempuran seuneu: alat pemadam kebakaran dilengkepan ku dua.

Set generator tipe trailer gaduh desain unik sareng inovatif, maneuverabilitas tinggi, pusat gravitasi rendah, ngerem aman, penampilan anu didamel saé sareng éndah. Pamakéan nandakeun selang struktur suspénsi spring spring mangrupikeun alesan, kakuatan tinggi, sareng kaku anu saé. Stasion listrik gampang dipindahkeun, fleksibel pikeun dioperasikeun, sareng ngagaduhan kedap udara sareng kaamanan anu saé. Éta ogé dilengkepan rem tangan, rem hawa, lampu tukang buntut sareng sistem sanésna, anu nyumponan sarat nyetir jalan raya. Hal ieu seueur dianggo di situs konstruksi, jalan raya, konstruksi karéta api sareng tempat samentawis tempat listrik dianggo.

Fitur

1. Daun spring struktur gantung; dilengkepan marake parkir mékanis (rem tangan) sareng rem hawa anu nyambung kana traktor;

2. Generator set trailer ngadopsi pigura traction-type jangkungna anu tiasa diatur, anu cocog pikeun traktor tina sagala rupa jangkung, kalayan sudut péngkolan ageung sareng manuver anu luhur;

3. Opat juru pigura dilengkepan ku alat pendukung mékanis, trailerna ngagaduhan operasi sareng platform pangropéa dina tilu sisi, sareng aya pedal dina buntutna.

Kasus Konfigurasi

ActionTraction: Éta ngadopsi hook bergerak, 180 ° turntable, steering fléksibel sareng operasi anu merenah.

RBrake: Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan antar muka marake hawa anu dipercaya sareng sistem rem manual pikeun mastikeun kasalametan nalika nyetir.

③Support: Dina urutan pikeun mastikeun stabilitas mobil listrik nalika operasi, éta dilengkepan alat pendukung mékanis atanapi hidrolik 4R.

④ Pintu sareng jandéla: aya jandéla ventilasi di payun, panto sisi di tukang, sareng panto dina dua sisi pikeun operator lebet sareng kaluar.

Ukuran kotak arCar: Ukuran kotak mobil ditangtoskeun numutkeun spésifikasi. Operator tiasa jalan-jalan, anu merenah pikeun operasi sareng perawatan.

⑥Tampilan: cet nyoko polimérét cet poliurétana, warnana tiasa disaluyukeun ku pangguna, sareng pipa knalpot ngadopsi knalpot luhur atanapi knalpot handap pikeun mastikeun penampilan anu saé. Karakter sareng hiasan di luar kotak mobil tiasa didamel numutkeun kabutuhan pangguna.

⑦Fire: Dua pemadam kebakaran tiasa dilengkepan ku kendaraanna. (Pilihan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami