MTU Generator Series

Pedaran pondok:

MTU mangrupikeun produsen mesin diesel ageung di dunya kalayan sajarah na tiasa dilacak dugi ka taun 1909. Babarengan sareng MTU Onsite Energy, MTU mangrupikeun salah sahiji mérek terkemuka Sistem Mercedes-Benz sareng éta teras-terasan aya di payuneun kamajuan téknologi. MTU Mesin nyaéta motor idéal pikeun ngajalankeun pembangkit listrik solar.

Nampilkeun konsumsi bahan bakar rendah, interval jasa panjang sareng émisi rendah, set generator solar Sutech MTU seueur dianggo dina sektor transportasi, gedong, telekomunikasi, sakola, rumah sakit, kapal, kebon minyak sareng pasokan listrik di industri sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Wengkuan Aplikasi

MTU mangrupikeun produsen mesin diesel ageung di dunya kalayan sajarah na tiasa dilacak dugi ka taun 1909. Babarengan sareng MTU Onsite Energy, MTU mangrupikeun salah sahiji mérek terkemuka Sistem Mercedes-Benz sareng éta teras-terasan aya di payuneun kamajuan téknologi. MTU Mesin nyaéta motor idéal pikeun ngajalankeun pembangkit listrik solar.

Nampilkeun konsumsi bahan bakar rendah, interval jasa panjang sareng émisi rendah, set generator solar Sutech MTU seueur dianggo dina sektor transportasi, gedong, telekomunikasi, sakola, rumah sakit, kapal, kebon minyak sareng pasokan listrik di industri sareng sajabana.

Parameter Téknis Utami

Modél genset

Kakuatan kaluaran

Modél mesin

Bore * Stroke
(mm)

CYL 

Kapindahan
L)

Lube
L)

Konsumsi bahan bakar
g / kw.h

Diménsi
(mm) 

Beurat
(Kg)

KW

KVA

XN-M220GF

220

275

6R1600G10F

122 * 150

6

10.5

43

201

2800 * 1150 * 1650

2500

XN-M250GF

250

312.5

6R1600G20F

122 * 150

6

10.5

46

199

2800 * 1150 * 1650

2900

XN-M300GF

300

375

8V1600G10F

122 * 150

8

14

46

191

2840 * 1660 * 1975

3230

XN-M320GF

320

400

8V1600G20F

122 * 150

8

14

46

190

2840 * 1660 * 1975

3250

XN-M360GF

360

450

10V1600G10F

122 * 150

10

17.5

61

191

3230 * 1660 * 2040

3800

XN-M400GF

400

500

10V1600G20F

122 * 150

10

17.5

61

190

3320 * 1350 * 1850

4000

XN-M480GF

480

600

12V1600G10F

122 * 150

12

21

73

195

3300 * 1400 * 1970

3900

XN-M500GF

500

625

12V1600G20F

122 * 150

12

21

73

195

3400 * 1350 * 1850

4410

XN-M550GF

550

687.5

12V2000G25

130 * 150

12

23.88

77

197

4000 * 1650 * 2280

6500

XN-M630GF

630

787.5

12V2000G65

130 * 150

12

23.88

77

202

4200 * 1650 * 2280

7000

XN-M800GF

800

1000

16V2000G25

130 * 150

16

31.84

102

198

4500 * 2000 * 2300

7800

XN-M880GF

880

1100

16V2000G65

130 * 150

16

31.84

102

198

4500 * 2000 * 2300

7830

XN-M1000GF

1000

1250

18V2000G65

130 * 150

18

35.82

130

202

4700 * 2000 * 2380

9000

XN-M1100GF

1100

1375

12V4000G21R

165 * 190

12

48.7

260

199

6100 * 2100 * 2400

11500

XN-M1200GF

1200

1500

12V4000G23R

170 * 210

12

57.2

260

195

6150 * 2150 * 2400

12000

XN-M1400GF

1400

1750

12V4000G23

170 * 210

12

57.2

260

189

6150 * 2150 * 2400

13000

XN-M1500GF

1500

1875

12V4000G63

170 * 210

12

57.2

260

193

6150 * 2150 * 2400

14000

XN-M1760GF

1760

2200

16V4000G23

170 * 210

16

76.3

300

192

6500 * 2600 * 2500

17000

XN-M1900GF

1900

2375

16V4000G63

170 * 210

16

76.3

300

191

6550 * 2600 * 2500

17500

XN-M2200GF

2200

2750

20V4000G23

170 * 210

20

95.4

390

195

8300 * 2950 * 2550

24000

XN-M2400GF

2400

3000

20V4000G63

170 * 210

20

95.4

390

193

8300 * 2950 * 2550

24500

XN-M2500GF

2500

3125

20V4000G63L

170 * 210

20

95.4

390

192

8300 * 2950 * 2550

25000

Modél kalayan "E" nyaéta genset listrik sayaga;

Cina 0 # solar lampu atanapi langkung luhur nyaéta recomdiémutan pikeun gensét suték nganggo pemisah cai minyak pikeun mastikeun suluh kasucian.

Sarankeun pikeun nyoko kana API CF atanapi minyak anu langkung luhur, tkaisar / viskositas 15W-40

Tabel parameter ieu ngan ukur pikeun rujukan sareng teu aya bewara deui upami gaduh parobihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami