SDEC Generator Series

Pedaran pondok:

Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), kalayan SAIC Motor Corporation Limited salaku shareholder utama na, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi milik nagara bagian anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng pabrik mesin, bagian mesin sareng set generator, ngagaduhan pusat téknis tingkat nagara, stasiun kerja pascadoktoral, jalur produksi otomatis tingkat dunya sareng sistem jaminan kualitas anu cocog sareng standar mobil. Tilasna nyaéta Pabrik Mesin Diesel Shanghai anu didirikeun taun 1947 sareng direstrukturisasi janten perusahaan saham-saham di 1993 kalayan saham A sareng B.


Detil Produk

Tanda Produk

Wengkuan Aplikasi

Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), kalayan SAIC Motor Corporation Limited salaku shareholder utama na, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi milik nagara bagian anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng pabrik mesin, bagian mesin sareng set generator, ngagaduhan pusat téknis tingkat nagara, stasiun kerja pascadoktoral, jalur produksi otomatis tingkat dunya sareng sistem jaminan kualitas anu cocog sareng standar mobil. Tilasna nyaéta Pabrik Mesin Diesel Shanghai anu didirikeun taun 1947 sareng direstrukturisasi janten perusahaan saham-saham di 1993 kalayan saham A sareng B.

Parameter Téknis Utami

Modél genset 

Kakuatan kaluaran

Modél mesin 

Bore * Stroke
(mm)

CYL 

Kapindahan
L)

Lube
L)

Konsumsi bahan bakar
g / kw.h 

Diménsi
(mm) 

Beurat
(Kg)

KW

KVA

XN-S50GF

50

62.5

SC4H95D2

135 * 140

4

8

25

232

2200 * 800 * 1380

1500

XN-S75GF

75

93,75

SC4H115D2

135 * 150

4

8.6

25

225

2200 * 900 * 1380

1600

XN-S100GF

100

125

SC4H160D2

105 * 124

4

4.3

13

193

2500 * 900 * 1500

2000

XN-S120GF

120

150

SC4H180D2

135 * 150

4

8.6

28

226

2700 * 900 * 1750

2250

XN-S150GF

150

187.5

SC7H230D2

105 * 124

6

6.5

17.5

199

2700 * 900 * 1750

2300

XN-S170GF

170

212.5

SC7H250D2

114 * 135

6

8.3

19

198

2800 * 900 * 1800

2400

XN-S180GF

180

225

SC8D280D2

114 * 144

6

8.8

19

198

2800 * 900 * 1800

2430

XN-S200GF

200

250

SC9D310D2

114 * 144

6

8.8

19

198

2900 * 1200 * 1800

2600

XN-S220GF

220

275

SC9D340D2

135 * 150

6

12.9

33

225

2900 * 1200 * 1800

2650

XN-S250GF

250

312.5

SC13G355D2

135 * 150

6

12.88

33

225

3000 * 1300 * 1800

2800

XN-S250GF

250

312.5

SC13G420D2

135 * 150

6

12.88

33

225

3000 * 1300 * 1800

2800

XN-S300GF

300

375

SC12E460D2

128 * 153

6

11.8

37

192

3200 * 1350 * 1950

3400

XN-S300GF

300

375

SC12E460D2

128 * 153

6

11.8

37

192

3200 * 1350 * 1950

3450

XN-S320GF

320

400

SC15G500D2

135 * 165

6

14.16

33

200

3200 * 1350 * 1950

3500

XN-S350GF

350

437.5

SC15G500D2

135 * 165

6

14.16

33

200

3200 * 1350 * 1950

3500

XN-S400GF

400

500

SC25G610D2

135 * 150

12

25.8

65

202

3400 * 1500 * 1950

4200

XN-S450GF

450

562.5

SC25G690D2

135 * 155

12

25.8

65

202

3500 * 1500 * 1950

4500

XN-S500GF

500

625

SC27G755D2

135 * 155

12

26.6

65

202

3500 * 1500 * 1950

4800

XN-S550GF

550

687.5

SC27G830D2

135 * 155

12

26.6

65

202

3600 * 1600 * 2000

5000

XN-S600GF

600

750

SC27G900D2

135 * 155

12

26.6

65

202

3650 * 1600 * 2000

5050

XN-S660GF

660

825

SC33W990D2

180 * 215

6

32.8

75

205

4000 * 1600 * 2200

5200

XN-S800GF

800

1000

SC33W1150D2

180 * 215

6

32.8

75

205

4000 * 1600 * 2200

5300

Modél anu nganggo "E" mangrupikeun kakuatan sayagagenset;

Cina 0 # solar lampu atanapi langkung luhur nyaétadisarankeun pikeun génét suték sareng pemisah cai minyak pikeun mastikeun suluh kasucian.

Saran pikeun nyoko API CF atanapi saluhureunaminyak, suhu / viskositas 15W-40

Tabel parameter ieu ngan ukur pikeun rujukan sareng teu aya bewara deui upami gaduh parobihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami